Skip to main content

FEELINGS FESTIVAL

TIËSTO, ALAN WALKER, ZARA LARSSON, UNDERGRUNN, KJARTAN LAURITZEN, KA2, ROC BOYZ, EMMA STEINBAKKEN, YAEGER, GOLFKLUBB, ISAH, ICONA POP, UPSAHL er klare for FEELINGS 23. – 24. AUGUST 2024! 

Etter suksessen i 2023, med mer enn 12.500 solgte billetter pr dag, er to-dagersfestivalen tilbake for å lyse opp sensommeren 2024. Festivalen finner sted på Bergenhus Festning fredag 23. og lørdag 24. august. 

FEELINGS ble arrangert for aller første gang 24. og 25 august 2023 og har allerede etablert seg som en viktig del av den norske festivalkalenderen. «Det var festivaldagen som hadde alt», sa Ørjan Nilsson i Bergens Tidende om Feelings 2023. Halvor Uggerud fra Bergensavisen mente at «festivalen ble raskt omgjort til landets største nattklubb», da Broiler avsluttet festivalen på lørdagen. 

Aktørene som har gått sammen om FEELINGS står hver for seg og sammen bak noen av Norges største musikkfestivaler som Bergenfest, Findings (Oslo), Neon (Trondheim), Jugendfest og Sommerfesten på Giske (begge i Ålesund), Utopia (Stavanger), Stavernfestivalen, Rakettnatt (Tromsø), og Idyll (Fredrikstad).

Alt ligger til rette for at Feelings blir en episk helg med god stemning, den beste musikken og uforglemmelig moro!

FAQ

Koengen er en konsertarena på Bergenhus Festning, og Bergens største utendørs-arena. Her har store, internasjonale artister som Bruce Springsteen, Rihanna, Rolling Stones og Bob Dylan spilt for tusenvis av fans. Beliggenheten midt i sentrum gir festivalen en helt unik ramme og er en del av Bergenhus Festning, et av de eldste og best bevarte festningsområdene i Norge.

Historien kan føres tilbake til middelalderen da området var kongssete. Det er en rekke historiske bygninger på området. Mest markant er den over 760 år gamle Håkonshallen og Rosenkrantztårnet fra 1500-tallet.

Festivalområdet består av to utendørsscener på Koengen: hovedscenen og en mindre scene, der det er førstemann til møllen-prinsippet som gjelder. Deler av indre festning vil benyttes til mat- og barområde. 

Feelings Festival har 18 års aldersgrense. Det er ingen vergeordning på festivalen. Premiumpass har aldersgrense 20 år grunnet servering av brennevin. Du må kunne fremvise legitimasjon.

FESTIVALPASS gjelder begge festivaldagene, er personlig og kan ikke deles med flere eller byttes til dagsbilletter/dagsbånd. Vi tilbyr også PREMIUM FESTIVALPASS.

DAGSPASS selges til hver enkelt festivaldag.

PS! 1. august øker vi prisene på festivalpass og dagspass. Sikre deg billetter til dagens pris nå! 

KJØP BILLETTER

Innenfor hver billettkategori kan du velge å kjøpe Collector Cards. Dette er et plastkort i Feelings-design, men kan ikke brukes som billett til arrangementet. I tillegg til Collector Cards må ordinære billetter byttes til armbånd ved inngangen til festivalområdet og blir festivalens adgangstegn i billettens gyldighetsperiode. Kortet kan du henge rundt halsen og i ettertid beholde som en fin suvenir.

PREMIUM FESTIVALPASS og PREMIUM DAGSPASS gir en førsteklasses festivalopplevelse med sikt til begge konsertscenene, eget loungeområde, servering med alle rettigheter og eksklusive aktiviteter. Premiumområdet har 20 års aldersgrense.

Vår eneste offisielle billettpartner er Ticketmaster. Vi advarer mot å kjøpe billett på andrehåndsmarkedet eller fra andre leverandører.

Billetten du kjøper byttes til armbånd ved inngangen til festivalområdet. Festivalpasset gjelder for alle festivalens dager, er personlig og kan ikke deles med flere eller byttes til dagsbilletter/dagsbånd.

Innenfor hver billettkategori kan du velge å kjøpe Collector Cards. Dette er et laminat i Feelings-design som kan brukes som suvenir, men er ikke gyldig som billett. Som ordinære billetter blir armbåndet adgangstegn i billettens gyldighetsperiode.

Det er ikke refusjonsrett på billetter til festivalen ved enkeltartisters kansellering.

Dette fremkommer av kjøpspremissene hos Ticketmaster, som formidler billettene på vegne av Feelings. Feelings er en festival og refusjon gis kun ved total avlysning av enten hele festivalen eller en enkeltdag på festivalen.

Åpningstider og spilletider for hver enkelt artist offentliggjøres på et senere tidspunkt.

Billetten din skannes i adgangskontrollen og byttes i et armbånd. Med dette armbåndet kan du gå ut av festivalområdet og komme inn igjen. Publikum med Festivalpass får et tekstilbånd som gjelder for hele festivalperioden, publikum med dagspass får et armbånd som gjelder for den enkelte dagen. Det er ikke mulig å hente festivalbånd på vegne av andre. 
 
Både festivalpass og dagspass kan hentes ut ved billettboden på festivalområdet under festivalens åpningstider.
Av hensyn til alles sikkerhet vil publikum bli kroppsvisitert ved inngangen til konsertområdet. Vi ber om at publikum samarbeider slik at innslipp går hurtigst mulig. Det vil kun være adgang til konsertområdet etter gjennomført visitasjon. 
Det er ingen garderobemuligheter på festivalområdet.

Vi anbefaler publikum å pakke lett samt å kun ta med nødvendige verdisaker. Vi gjør oppmerksom på at det ikke er oppbevaringsmuligheter på/ved området. Arrangør er ikke ansvarlig for utstyr som blir henlagt på eller utenfor konsertområdet.

Dette kan du ikke ta med deg på Feelings: 

 • Stor bagasje - vesker/sekker som er større enn et A4-ark

 • Stoler, krakker og lignende gjenstander, inkludert klappstol og tursekk med stol

 • Foto/video/audio-utstyr (inkluderer iPader, GoPro og profesjonelle kameraer med avtagbar linse)

 • Flasker, bokser eller andre harde, skarpe eller tunge gjenstander

 • Våpen og våpenlignende gjenstander av enhver art, fyrverkeri, laserpenner

 • Lommelykter, selfiestenger, droner

 • Tunge kjeder/kjettinger, reimer med spisse nagler

 • Bannere, plakater, store flagg, paraplyer

 • Drikkevarer, matvarer (dersom du har særlige medisinske behov som gjør at du trenger å ta med egen mat eller drikke, så er dette naturligvis greit å ta med)

 • Hunder, katter eller andre dyr

 • Ulovlige substanser. Besittelse av slikt vil vli politianmeldt

 • Annet som ikke er nevnt her, men som kan være til sjenanse for øvrig publikum, utgjøre en sikkerhetsrisiko eller er forbudt etter norsk lov

Dette vil bli avvist ved inngang. Vi gjør oppmerksom på at det ikke er oppbevaringsmuligheter på/ved området. Feelings er ikke ansvarlig for utstyr som blir henlagt på eller utenfor konsertområdet.

Dersom du bruker du krykker eller stokk vil vi selvsagt ikke nekte deg å ha med dette.

Rullestolbrukere har god framkommelighet på Feelings ved å benytte seg av grusveiene som binder sammen festivalområdet. Det vil være rampe for rullestolbrukere på de to festivalscenene – med god sikt til konsertene. Det er tilrettelagt med handikaptoaletter på området, bl.a. ved rullestolrampen ved hovedscenen på Plenen.

Så lenge det er kapasitet er rullestolbrukere velkommen til å ha med seg en ledsager på rampene. Følge til rullestolbrukere med ledsagerbevis prioriteres. Hvis det blir plassproblemer på rampene må ledsager akseptere improviserte løsninger. Vi har ingen reservasjonsordning for plass til rullestolbrukere/ledsagere, men det er vanligvis god plass på rampene.

HC/Rullestolbrukere kjøper vanlig billett, og kan få med inntil 1 ledsager per dag. Ledsager med gyldig ledsagerbevis betaler kun billettavgift for ledsagerbilletten. Ledsager får bånd fra dag til dag og ikke for hele festivalen. Oppsøk billettvognen ved festivalinngangen for registrering før dere går inn på festivalområdet.
Det er ikke anledning å kjøre inn til området for avsetting og det er ingen parkeringsmuligheter på eller ved festivalområdet. 

Feelings byr på fristende mat fra mange verdenshjørner. Finn din personlige favoritt, og spis sammen med vennene dine i matområdet vårt eller i gresset med deilig musikk fra en av våre scener. Festivalmenyen for 2024 presenteres nærmere festivalen.  

Alle matleverandørene har vegetariske eller veganske alternativ. De fleste tilbyr også glutenfritt.

Du vil kunne kjøpe merch fra artister som har med seg sin egen merch til festivalen i vårt salgsområde. Her finner du også Feelings-merch med årets design.

Artistenes merchandise vil kun selges inne på festivalområdet, om noen står på fortauet rundt i byen og tilbyr deg t-skjorter, mm er dette falske artisteffekter!

Dersom du er uheldig å miste eiendeler under festivalen kan du benytte deg av systemet Pixit. Systemet gjør at du kan søke om vi har funnet din gjenstand. Har vi ikke det kan du også registrere hva du leter etter slik at vi lettere finner eierne av gjenstander vi finner. 

BRUK PIXIT HER

Dersom du ønsker å dekke Feelings kan du søke om presseakkreditering via dette skjemaet her. Vi håper på din forståelse for at vi har en begrenset kapasitet til akkreditering. For øvrige spørsmål og henvendelser, kontakt oss via akkreditering@feelings.no eller info@feelings.no.

Frivillige bidrar med oppgaver som opprigg av infrastruktur, drift av barer, vakthold på området, info til publikum, akkreditering og mer til. 

Som frivillig arbeider du før, under eller etter festivalen innenfor ditt tildelte arbeidsområde. Som takk for hjelpen får du et festivalpass til Feelings, slik at du kan ta del i festivalopplevelsen som publikum når du ikke er på jobb. I tillegg får du selvsagt mat når du jobber, samt en fin opplevelse hvor du møter engasjerte og festivalglade mennesker. Å jobbe som frivillig er en god erfaring å ta med seg videre og det gir et godt innsyn i hvordan festivalmaskineriet går rundt.

NB: Det er 18-års aldersgrense for å være frivillig på Feelings.

Meld deg på som frivillig her.  

Adresse: Bergenhus 13, 5003 Bergen 

Telefon: +47 55215060 

E-mail: info@feelingsfestival.no