Skip to main content

BILLETTER TIL FEELINGS:

Det er tre typer billetter til Feelings – festivalpass, dagspass og premiumpass til hver enkelt dag. 

PS! 1. august øker vi prisene på festivalpass og dagspass. Sikre deg billetter til dagens pris nå. 

KJØP BILLETT

FESTIVALPASS gjelder begge festivaldagene, er personlig og kan ikke deles med flere eller byttes til dagsbilletter/dagsbånd. Vi tilbyr også PREMIUM FESTIVALPASS.

Innenfor hver billettkategori kan du velge å kjøpe Collector Cards. Dette er et plastkort i Feelings-design, men kan ikke brukes som billett til arrangementet. I tillegg til Collector Cards må ordinære billetter byttes til armbånd ved inngangen til festivalområdet og blir festivalens adgangstegn i billettens gyldighetsperiode. Kortet kan du henge rundt halsen og i ettertid beholde som en fin suvenir.

PREMIUMPASS gir en førsteklasses festivalopplevelse med sikt til begge konsertscenene, eget loungeområde, servering med alle rettigheter og eksklusive aktiviteter. Premiumområdet har 20 års aldersgrense.

Vår eneste offisielle billettpartner er Ticketmaster. Vi advarer mot å kjøpe billett på andrehåndsmarkedet eller fra andre leverandører.

Billetten du kjøper byttes til armbånd ved inngangen til festivalområdet. Festivalpasset gjelder for alle festivalens dager, er personlig og kan ikke deles med flere eller byttes til dagsbilletter/dagsbånd.