Skip to main content
Homepage

BILLETTER TIL FEELINGS:

Publikumsresponsen og billettsalget har gått over all forventning, og derfor har vi besluttet å utvide festivalområdet og flytte Feelings Festival til Koengen. Denne utvidelsen gir oss muligheten til å arrangere en enda bedre, større og villere festival!

Det er tre typer billetter til Feelings – festivalpass, dagspass og premiumpass til hver enkelt dag. Det er kun få dagspass igjen!

Innenfor hver billettkategori kan du velge å kjøpe Collector Cards. Dette er et laminat i Feelings-design som kan brukes som suvenir, men er ikke gyldig som billett. Som ordinære billetter blir armbåndet adgangstegn i billettens gyldighetsperiode.

For en førsteklasses festivalopplevelse inkluderer nå Premium Festivalpass og dagspass sikt til begge konsertscenene, eget loungeområde, servering med alle rettigheter og eksklusive aktiviteter. Premiumområdet har 20 års aldersgrense.

Vår eneste offisielle billettpartner er Ticketmaster. Vi advarer mot å kjøpe billett på andrehåndsmarkedet eller fra andre leverandører.

Billetten du kjøper byttes til armbånd ved inngangen til festivalområdet. Festivalpasset gjelder for alle festivalens dager, er personlig og kan ikke deles med flere eller byttes til dagsbilletter/dagsbånd.

Billettinformasjon

Festivalpass fredag 25. – lørdag 26. august 2020,- + billettavgift.
Premium festivalpass 2870,- + billettavgift. 

PREMIUM festivalpass - FÅ BILLETTER IGJEN!
Gir tilgang til VIP-område. Det er ikke utsikt til scenen fra dette området. Aldersgrense på premiumpass er 20 år. 

Dagspass fredag 25. august
Dagspass lørdag 26. august 

PREMIUM daspass 1690,- + billettavgift - FÅ BILLETTER IGJEN!

Innenfor hver billettkategori kan du velge å kjøpe Collector Cards. Dette er et plastkort i Feelings-design, men kan ikke brukes som billett til arrangementet. I tillegg til Collector Cards må ordinære billetter byttes til armbånd ved inngangen til festivalområdet og blir festivalens adgangstegn i billettens gyldighetsperiode. Kortet kan du henge rundt halsen og i ettertid beholde som en fin suvenir.

Feelings Festival har 18 års aldersgrense. Premiumpass har aldersgrense 20 år.

Det er ikke refusjonsrett på billetter til festivalen ved enkeltartisters kansellering. Dette kommer frem av kjøpspremissene hos Ticketmaster, som formidler billettene på vegne av Feelings. Feelings er en festival og refusjon gis kun ved total avlysning av enten hele festivalen eller en enkeltdag på festivalen.

Kjøp kun gjennom offisielle salgskanaler!

Vi advarer på det sterkeste mot å kjøpe billett fra andre utsalgssteder enn de overnevnte. Vi er oppmerksomme på at det er flere uærlige aktører på markedet som førsøker å svindle billettkjøpere, f.eks. nettstedet Viagogo. 

Her kan du lese Forbrukerrådets innstilling til Viagogo samt hva du kan gjøre dersom du har blitt utsatt for svindel.