Skip to main content
Homepage

BILLETTER TIL FEELINGS:

Det er tre typer billetter til Feelings – festivalpass, dagspass og premiumpass til hver enkelt dag. 

FESTIVALPASS gjelder begge festivaldagene, er personlig og kan ikke deles med flere eller byttes til dagsbilletter/dagsbånd. Vi tilbyr også PREMIUM FESTIVALPASS.

Earlybird-festivalpass går i eksklusivt forsalg via Feelings sitt nyhetsbrev fredag 1. desember kl. 10.00. Festivalpass til ordinære priser går i salg mandag 4. desember kl. 10.00 via Ticketmaster.

DAGSPASS selges til hver enkelt festivaldag. Dagspass legges ut for salg på et senere tidspunkt. 

Innenfor hver billettkategori kan du velge å kjøpe Collector Cards. Dette er et plastkort i Feelings-design, men kan ikke brukes som billett til arrangementet. I tillegg til Collector Cards må ordinære billetter byttes til armbånd ved inngangen til festivalområdet og blir festivalens adgangstegn i billettens gyldighetsperiode. Kortet kan du henge rundt halsen og i ettertid beholde som en fin suvenir.

PREMIUMPASS gir en førsteklasses festivalopplevelse med sikt til begge konsertscenene, eget loungeområde, servering med alle rettigheter og eksklusive aktiviteter. Premiumområdet har 20 års aldersgrense.

Vår eneste offisielle billettpartner er Ticketmaster. Vi advarer mot å kjøpe billett på andrehåndsmarkedet eller fra andre leverandører.

Billetten du kjøper byttes til armbånd ved inngangen til festivalområdet. Festivalpasset gjelder for alle festivalens dager, er personlig og kan ikke deles med flere eller byttes til dagsbilletter/dagsbånd.

Billettinformasjon

Festivalpass
Early bird 1920,- + billettavgift
Ordinær 2315,- + avgift

Premium festivalpass 
Early bird 2820,- + billettavgift
Ordinær pris 3215,- + billettavgift

Dagpass slippes på et senere tidspunkt.

Innenfor hver billettkategori kan du velge å kjøpe Collector Cards. Dette er et plastkort i Feelings-design, men kan ikke brukes som billett til arrangementet. I tillegg til Collector Cards må ordinære billetter byttes til armbånd ved inngangen til festivalområdet og blir festivalens adgangstegn i billettens gyldighetsperiode. Kortet kan du henge rundt halsen og i ettertid beholde som en fin suvenir.

Feelings Festival har 18 års aldersgrense. Premiumpass har aldersgrense 20 år.

Det er ikke refusjonsrett på billetter til festivalen ved enkeltartisters kansellering. Dette kommer frem av kjøpspremissene hos Ticketmaster, som formidler billettene på vegne av Feelings. Feelings er en festival og refusjon gis kun ved total avlysning av enten hele festivalen eller en enkeltdag på festivalen.

Kjøp kun gjennom offisielle salgskanaler!

Vi advarer på det sterkeste mot å kjøpe billett fra andre utsalgssteder enn de overnevnte. Vi er oppmerksomme på at det er flere uærlige aktører på markedet som førsøker å svindle billettkjøpere, f.eks. nettstedet Viagogo. 

Her kan du lese Forbrukerrådets innstilling til Viagogo samt hva du kan gjøre dersom du har blitt utsatt for svindel.